lördag 11 januari 2014

Höstens 10 snyggaste mål i Premiership

Här är de 10 målen som gjorde fansen vilda under första halvan av säsongen 2013/14

10. Jack Wilshere mot Norwich
Så här gick det till: Väggspel på ett tillslag, Santi Cazorla fintar bort tre spelare, passar till Giroud som klackar till Wilshere och sätter dit ledningsmålet för Arsenal.

9. Joe Cole mot Cardiff
Så här gick det till: Matt Jarvis med inspelet som hittade hemmasonen som vände bort Ben Turner och lade bollen i främre burgaveln.

8. Sandro mot Manchester United
Så här gick det till: Brasilianaren går på skottfint, mittfältaren Tom Cleverley halkar och han slår en fin balja från 27 meters avstånd upp i målvakten David de Geas vänstra kryss.

7. Gerard Deulofeu mot Arsenal
Så här gick det till: Den lille teknikern kvitterade innan stopptid från Bryan Oviedos inlägg där den sistnämnde lade bollen rätt upp i krysset efter att Mesut Özil gav hemmalaget ledningen.

6. Loic Rémys vänsterslägga mot Chelsea
Så här gick det till: Holländaren Vurnon Anita med inspelet efter att ha fintat bort David Luiz och hittade fransmannen Loic Rémy som punkterade skrällen mot Chelsea på St James Park.

5. Ross Barkleys frispark mot Swansea
Så här gick det till: Everton fick frispark i den 83: e matchminuten efter ett oschysst närkamp, egna produkten och talangen Ross Barkley skruvade bollen ribba in från 25 meters avstånd.

4. Vlad Chiriches mot Fulham
Så här gick det till: Hörnan från Kyle Walker slogs bort av hemmalaget och den rumänske mittbacken bombar in bollen med vänstern från 31 meters avstånd med hjälp av stolpen.

3. Luis Suárez mot Norwich
Så här gick det till: Efter en lång inspark, bortalaget missade nickduellen, bollen hamnade hos uruguayanen och sköt en rafflande volley à la Matt Le Tissier från långt håll

2. Adam Lallana mot Hull
Så här gick det till: Landslagsmittfältaren och lagkaptenen Adam Lallana med en fantastisk soloräd där han löpte bort tre spelare i vänsterkanten och gjorde sedan en kylig avslut från nära håll.

1. Pajtim Kasami mot Crystal Palace
Så här gick det till: Högerbacken Sascha Riether hittade schweizaren med en djupledsboll och gjorde kanske ligans snyggaste mål från en svår vinkel och målvakten Julian Speroni var chanslös.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar