torsdag 2 januari 2014

Omdiskuterade domarinsatser

Efter första halvan av säsongens Premier League så blickar vi åt de värsta domarinsatserna såhär långt.

Stoke fick till sig en straff på stopptid när spelarna upptäckte en hands mitt i straffområdet, linjedomaren tvekade inte, huvuddomaren lade pipan i munnen och pekade på straffpunkten.
Charlie Adam räddade poäng för Stoke i den 96: e matchminuten och mötet med Swansea slutade 3-3.

Två utvisningar fällde Sunderland när de förlorade borta mot Hull med 1-0 genom ett självmål men den mest besynnerliga förseelsen kom på Britannia Stadium, Wes Brown vann bollen från självaste Charlie Adam, domaren Kevin Friend gillade inte detta, blåste frispark och rött kort direkt. Tränaren Gustavo Poyet blev så vansinnig på fjärdedomaren för att bortalaget var nere till 10 man och gjorde att Stoke vann med 2-0.

På annandag jul när Stoke ledde på St James Park med 1-0 blev irländaren Glenn Whelan så ivrig efter tacklingen på Yohan Cabaye, han fick sitt andra gula och visades ut, desto värre blev det för Mark Hughes eftersom han visades upp på läktaren på grund av ilskan på sidlinjen, huvuddomaren Martin Atkinson blåste straff till hemmalaget och Marc Wilson drog på sig en frilägesutvisning och Newcastle fick eventuellt krossa Stoke med hela 5-1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar